Blitzz your skin

Gezichtsbehandelingen (Facial) die je huidconditie voelbaar en zichtbaar verbetert.

Image Acne Facial  €65

De acnebehandelingen bij Blitzz hebben een zeer effectieve werking met bewezen resultaat, doordat ze niet alleen uitwendig maar ook inwendig werkzaam zijn. Hierdoor worden de symptomen van acne niet onderdrukt maar juist de oorzaak aangepakt. Hierdoor kan je voorgoed van je acne verlost worden.

Vergoeding door zorgverzekeraar  

Wanneer je een aanvullende verzekering hebt voor Acne behandelingen, zal je zorgverzekeraar dit vergoeden. Afhankelijk van je aanvullende voorwaarden, zit hier een bepaald maximum aan. Kijk hiervoor naar je polisvoorwaarden of bel met je zorgverzekeraar.
Op de factuur staat een AGB-code die de zorgverzekeraar nodig zal hebben om de factuur te kunnen vergoeden. Deze code toont aan dat ik een geregistreerd Acne specialist ben.

Lees meer

 

Image Ormedic Facial  €65

Deze behandeling met puur organische ingrediënten heeft een medische werking met een verbluffend resultaat.

Lees meer

 

Image Signature Facial  €65

Deze behandeling geeft je een resultaat waar je versteld van zult staan.

Lees meer

 

Image Iluma Facial  €65

Deze behandeling is zeer geschikt voor een huid met pigmentvlekken. Het egaliseert de huid waardoor je een frisse en gezonde uitstraling krijgt.

Lees meer

 

02 Lift  €99

Deze luxe zuurstof behandeling van IMAGE Skincare bevat een hoge concentratie van zuurstof, peptiden en plantaardige stamcellen. Het is een unieke behandeling met een speciaal masker voor het verlichten en zuurstof toebrengen van de huid. Je huid wordt mooier en gezonder en bovendien egaler en stralender.

Bekijk hieronder een filmpje van de behandeling.

<pBlitzz biedt vele IMAGE producten. Klik hieronder en zie een overzicht van alle producten.

Producten

IMAGE SKINCARE is een expert op het gebied van huidverbetering en heeft voor ieder huidprobleem een oplossing! Live now. Age later.

De filosofie: Een mooie huid begint met een gezonde huid!