BLITZZ YOUR NAILS

Let op: BLITZZ neemt momenteel geen nieuwe klanten aan i.v.m. drukte

French manicure (Fm)

Het witte randje aan de top van je nagel wordt ook wel smile line genoemd. Binnen mijn assortiment kun je uit verschillende wittinten kiezen zoals de naturel look, off white en white. French Manicure is belangrijk voor je nagel. Het bepaalt de vorm en optisch ook de lengte van je nagels. Ook zeer geschikt voor op de tenen!

Permanente colorgels

Binnen mijn assortiment heb ik een ruime keuze aan fantastische kleuren, die gericht zijn op het seizoen. Gewone nagellak droogt langzaam en beschadigt en bladdert snel.

Permanente colorgel daarentegen hardt uit onder een U.V-lamp en blijft ruim 4 weken zitten zonder te beschadigen of af te bladderen. Ook zeer geschikt voor op de tenen! Klik voor meer informatie op Feet

Nieuwe set gelnagels

Bij nieuwe set gelnagels wordt met behulp van een zelfklevend sjabloon (nagelvorm) het gel direct op het nagelbed  gemodelleerd. Het grote voordeel van sjablonen is, dat alle nagels direct dezelfde lengte krijgen. Het is wel goed om te weten dat hoe langer de nagels zijn, hoe kwetsbaarder ze zijn. Op basis van je werk en hobby’s kunnen we bekijken wat voor jou de beste lengte is.  Bij de volgende afspraken kunnen we de lengte en de vorm van je nagels eventueel aanpassen. Indien je zelf al lange nagels hebt, zullen we alleen een verstevigende gellaag aanbrengen zie gel op eigen nagelsAls klant heb je je eigen persoonlijke vijlen set.

 

Prijzen:

Naturel €60
French manicure €65
Permanente colorgel €70

Duur +/- 2uur

 

Gel op eigen nagels

Gel is een substantie die moet uitharden onder UV-licht. Dit is UV-A straling. Door de lage dosering is het niet schadelijk. Indien je zelf al lange nagels hebt, zal ik een verstevigende gellaag direct op je nagels aanbrengen. Eerst bespreken wij samen de lengte en de vorm van je nagels. Na deze behandeling zien je nagels er perfect uit!

Prijzen:

Naturel €50
French manicure €55
Permanente colorgel €60

Duur +/- 1,5uur

 

Nabehandeling (Opvullen)

Nieuwe set gelnagels of een versteviging van de natuurlijke nagels kan je blijven dragen zolang je wilt. Omdat je eigen nagels doorgroeien, is het aan te bevelen om na 3 tot 5 weken de uitgroei bij te laten werken. Dan bepalen we samen de lengte en French manicure of Permanente colorgel opnieuw. Je nagels zien er weer uit als nieuw!

Prijzen:

Naturel €40
French manicure naturel look/off white/white €45
Permanente colorgel €50

Duur +/- 1,15uur